İstekler!
+3
rasim09
daywalker
dejavu
7 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: İstekler!
ali bi yere gülmek isteyenler diye bi yer aç yorum yapmak yerine sadece gülmek isteyenler oraya gülsün fazla kalabalık yapmasın
mustiii- DENEYİMLİ ÜYE
ne alakası var olm sen ne kadar alıngan oldun bea
mustiii- DENEYİMLİ ÜYE
istek değil benimkisi önce mert hoşgeldin bu forumu kim değiştirdiyse eline sağlık
mustiii- DENEYİMLİ ÜYE
istek değil benimkisi önce mert hoşgeldin bu forumu kim değiştirdiyse eline sağlık
mustiii- DENEYİMLİ ÜYE
TÜM YETKİLİLERE SESLENİYORUM
arkadaşlar malumunuz okulu bitirdik pazartesi diplomaları da aldık okulla ilişiğimizde kesildi tamam açıköğretimden devam etcezde o ayrı tabiiii sana göre hava hoş CİNBEY siz çalışıyorsunuz ama ben evde pinekliyorum ne olcak benim halim ya arkadaşlar yalnız değilim bununda farkındayım benim gibi düşünen mutlaka vardır aranızda bana kalırsa bu sitede sadece muhabbet kakara kikiri değil hayatın gerçeklerine de bi değinsek diyorum.
site yenilenme aşamasındaydı öle demiştin CİN işilanları koysanız mesela siteye ne biliyim bu tarz şeylerde olsa bilgilensek herşeyden haberdar olsak sizcede hoş olmaz mı arkadaşlar
he ne dersiniz sevgili yetkililer
arkadaşlar malumunuz okulu bitirdik pazartesi diplomaları da aldık okulla ilişiğimizde kesildi tamam açıköğretimden devam etcezde o ayrı tabiiii sana göre hava hoş CİNBEY siz çalışıyorsunuz ama ben evde pinekliyorum ne olcak benim halim ya arkadaşlar yalnız değilim bununda farkındayım benim gibi düşünen mutlaka vardır aranızda bana kalırsa bu sitede sadece muhabbet kakara kikiri değil hayatın gerçeklerine de bi değinsek diyorum.
site yenilenme aşamasındaydı öle demiştin CİN işilanları koysanız mesela siteye ne biliyim bu tarz şeylerde olsa bilgilensek herşeyden haberdar olsak sizcede hoş olmaz mı arkadaşlar
he ne dersiniz sevgili yetkililer
*ela*- forumun qüzeli
HanGi KöYDeN : hayalköy
ewet site yapim asamasında isteklerinizi lutfen yazın size daha yardımcı olayım
temm secil sen istersinde ben koymam mıı yanliz hesaba 2 tane daha ekle ona goree
temm secil sen istersinde ben koymam mıı yanliz hesaba 2 tane daha ekle ona goree
ben isterim sen yaparsın da sen istediğin zaman ben mi yapmıcam aşk olsun
vallahi bende o aşamayla ilgileniyorum hesabı kabartacağımdan şüphen olmasın
vallahi bende o aşamayla ilgileniyorum hesabı kabartacağımdan şüphen olmasın
*ela*- forumun qüzeli
walla kusura bakmayın çalışıyruz siteye wakit bulupta giremiyorumki:)
daywalker- Admin
HanGi KöYDeN : ordan burdan
aaaa olmaz ama ilgilenmezsen eğer hekes gider taner kardeş sana diyorum böle mazeretlerle çıkma karşımıza
yoksa yönetim istifa yönetim istifa sloganına maruz kalırsız ona göre benden sölemesi
yoksa yönetim istifa yönetim istifa sloganına maruz kalırsız ona göre benden sölemesi
*ela*- forumun qüzeli
hiss burada bir ADMIN war yaniii.:.kardesim nezman isterse nezamn musaiTse girer onun yeri farklı senin yerinde farkliii tabikideee
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası