İstekler!
+3
rasim09
daywalker
dejavu
7 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: İstekler!
siteyi alicana bıraktık anca bu kadar gelio elinden ama geliştircek kendini inş
daywalker- Admin
HanGi KöYDeN : ordan burdan
ya tamam iii hoş bi site yapmışınız da ya ilgilensin biri yazık walla bu ne geliorum gidiorum kimsecikler yok bea....
cingirro- Misafir
ya bırakın alican yapsın taner gönderdiğimiz msjları siliyo bende onunkileri silecem görecek ama ben yapmam öle şey adam japonca kısmında bilmiyoum ilk olmak içinmi yaptı benim msjı silmiş içinizdeki ses ne dio kısmındaki msjlarımıda silmiş alican kardeşim al şunun elinden adminliği
rasim09- qarizmatiq üye
HanGi KöYDeN : vasat köyden
yaaa bana neden deli yazdınız yaaaaaa??????????????deli olarak neyimi gördünüz..giderim bak..:(yazmam daa bişe
cingirro- Misafir
ya yoq hülya belli bir msj kapasıtesine geldiqinde yıldızın artıyor aynı zamanda rut be deqisiyor..ben sana ozel rutbe atıyorum bakalım beqenecek misin
herkezi bekliyoruz siteye en iyi sekilde de aqırlayacaqız
herkez arkadasını caqıra bilir tanıdık tanımadık herkezi bekliyorum
herkez arkadasını caqıra bilir tanıdık tanımadık herkezi bekliyorum
ya mührü değiştirdim:) napam alla alla:) olsun yinede orijinali duruo:)
cingirro- Misafir
ALİCAN a duyurulurr..benim msj kapasitesi yani belli sewie dediğin şey seninkinden fazla ama yıldızım az nedendir???
torpil mi işlio bu sitede????
torpil mi işlio bu sitede????
cingirro- Misafir
NE İŞ BU YAA
FORUMUN KONUSUNDA BEKLENTİLERİNİZ YAZIYOR BİR GİRDİM SOHBET MUABBET...YAW ADMİNLER ŞU FORUMA BİR DE PAYLAŞIM BÖLÜMÜ KOYSANIZ OLMAS MI FAYDALI LİNKLER PROGRAM YAMA UPLOADLARI FALANN...O ZAMAN BAYAĞI HİT ALIR.BU SANKİ AİLE FORUMU GİBİ OLMUŞ..15 KİŞİNİN ARASINDA DÖNÜYOR GİBİ...
ya ne bu ot gibi walla...kimsecikler yok nie açtınız burayı ki o zaman alla alla...
cingirro- Misafir
Haklısın sana katılıyorum ama ne bilim sınavları filan vardır ondan gelmiodurlar dicem alican msn de
GipSy- Misafir
buyur burdan yak:)ne biçim sorumluluk yetkilelere sölüorum kapatın o zaman burayı ya...
cingirro- Misafir
hehe ii o zaman gidiorum adam gibi millet ilgilenince mail atarsınız tekrar gelirim ..:)görüşmek üzere..amaçsız yapılan hiç bişei sevmem..
cingirro- Misafir
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası