+18,5 GEYİQ BÖLÜMÜ KURALLARI.!
5 posters
KANKİ FORUM :: GeyiK :: komik
1 sayfadaki 1 sayfası
--------------------------------------------------------------------------------
1- SEVİŞMEYİN , ÖPÜŞMEYİN , DOKUNMAYIN , YAKLAŞMAYIN , BAKMAYIN , TAHRİK OLMAYIN , KENDİNİZDEN GEÇMEYİN, YALAMAYIN.. ŞAKA YAPTIM HEPSİNİ YAPIN..
2- HAKARET ,AŞAĞILAYICI İFADE , KÜFÜR VE BUNA BENZER NİTELİK TAŞIYAN KELİMELERDEN KAÇININ.AMA İLLA ''BEN YAZARIM NE YAPİM AĞZIM BOZUK DİYORSANIZ .ÖRNEKTE
GÖRÜLENLERİ UYGULAYIN BARİ ( *öt , *awşak , *iç , o.ç . amk ) GİBİ KISALTMALARIN PEKTE BİR SAKINCASI OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM.. EE TÜRK MİLLETİ OLARAK BİRAZ SEVERİZ KÜFÜRÜ DİMİ
3- Bölücü , siyasal , aykırı , rahatsız edici her türlü girişimlerden uzak durun ( ban'ı basarım )
4 - Her türlü reklam sebebi , iması ,yada anlamı taşıyan ifadelerden de kaçının...
5-Ayrıca rahatsız olduğunuz konu yada msj varsa bana bildiriniz...
6 - Bu kuralları okuma zahmetinde bulunanlara tşk eder... okumayanlarada bunu gönderirim
Saygılar..
1- SEVİŞMEYİN , ÖPÜŞMEYİN , DOKUNMAYIN , YAKLAŞMAYIN , BAKMAYIN , TAHRİK OLMAYIN , KENDİNİZDEN GEÇMEYİN, YALAMAYIN.. ŞAKA YAPTIM HEPSİNİ YAPIN..
2- HAKARET ,AŞAĞILAYICI İFADE , KÜFÜR VE BUNA BENZER NİTELİK TAŞIYAN KELİMELERDEN KAÇININ.AMA İLLA ''BEN YAZARIM NE YAPİM AĞZIM BOZUK DİYORSANIZ .ÖRNEKTE
GÖRÜLENLERİ UYGULAYIN BARİ ( *öt , *awşak , *iç , o.ç . amk ) GİBİ KISALTMALARIN PEKTE BİR SAKINCASI OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM.. EE TÜRK MİLLETİ OLARAK BİRAZ SEVERİZ KÜFÜRÜ DİMİ
3- Bölücü , siyasal , aykırı , rahatsız edici her türlü girişimlerden uzak durun ( ban'ı basarım )
4 - Her türlü reklam sebebi , iması ,yada anlamı taşıyan ifadelerden de kaçının...
5-Ayrıca rahatsız olduğunuz konu yada msj varsa bana bildiriniz...
6 - Bu kuralları okuma zahmetinde bulunanlara tşk eder... okumayanlarada bunu gönderirim
Saygılar..
mujhahaha ali sonunda sözünün geçiceği bi yer bulmuşsun helal sana!
GipSy- Misafir
mustiii- DENEYİMLİ ÜYE
Geri: +18,5 GEYİQ BÖLÜMÜ KURALLARI.!
yok alicanın ruh ikizi:)
daywalker- Admin
HanGi KöYDeN : ordan burdan
haaaaaaaaaaaa beni aydınlattığın için teşekkür ettim.
GipSy- Misafir
alicann solicek cok sey wardaaa
olmaz şimdi burdaaa ben saanaaaaa bizzat iletirimmm OK?
olmaz şimdi burdaaa ben saanaaaaa bizzat iletirimmm OK?
Li_10- Mesaj Sayısı : 7
yoq kanka burası bir aile :PP:P:PP
herseyi paylasıyoruz biz:D:D:D:D:D:
herseyi paylasıyoruz biz:D:D:D:D:D:
KANKİ FORUM :: GeyiK :: komik
1 sayfadaki 1 sayfası