Olmassa Olmaz!
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Olmassa Olmaz!
Kulağımı karıştırmak için kulak pamuğu,dişimi karıştırmak için el süpürgesi teli,burnumu karıştırmak için orta parmağım
muhahaha
==>> İrençtir
muhahaha
==>> İrençtir
GipSy- Misafir
Geri: Olmassa Olmaz!
olm bana da yazsana herkese yazmışsın forumun bilmemnesi die tavır yaparım bahk
GipSy- Misafir
GipSy demiş ki:olm bana da yazsana herkese yazmışsın forumun bilmemnesi die tavır yaparım bahk
sen söle ben yazaayım sana:)
daywalker- Admin
HanGi KöYDeN : ordan burdan
farketmez ya ben yalandan dedim onu sıkmayın canınızı yeni üyelik ii gidiyo ben daha yeniyim bı internet olaylarında !
GipSy- Misafir
sen mi yenisin internet olayında :D:D kanak seni bilmesek hani neyse sen bi pc kasasına 4 fili sıkıştırırsın len aliye yaptığın pc canavar gibi hala neyse bu kadar yağlqamadan sonra sana bi soru o qarizmatiq üye ismini kim yazdı oraya ?????
mustiii- DENEYİMLİ ÜYE
walla cingene ya ALLAH'tan yenisin haa..kacıncı msn nin bu :Pzuhuhuzhuzhu
beqenmedinmi mustiii sanada yaranılmıyor ya eniyisi sen yeni uyede kal :D:D:D
beqenmedinmi mustiii sanada yaranılmıyor ya eniyisi sen yeni uyede kal :D:D:D
lan olm neyi beyenmemişim ben yaw ne yeni üyesi bazılarını sevindiriyon ali böuyyle yaparak haaa benim olmazsa olmazlarım burda zaten ali telat bi de özgür gelmiş kim verdiyse buranın adresişni ona
mustiii- DENEYİMLİ ÜYE
özgürün üyeliği iptal edilsin diyenler özgür boşluk gitsin boşluk nereye giderse yazsın
mustiii- DENEYİMLİ ÜYE
1.özgür kim 2. si warmı yokmu belli diil:)
özgür gitsin nereye giderse :=)
özgür gitsin nereye giderse :=)
cingirro- Misafir
özgürden kısaca bahsedeyim anlaman için,1987 beycuma doğumlu hiç bi baltaya sap olamamış,hiç bir balta onu kendine sap olarak kabul etmemiş ve de etmeyecek bi insan dışı varlık uzaydan geldi desem uzaylılar isyan eder dunyayı basarlar
varmı yokmu belli değil evet varlığı ve yokluğu hiç kimseye yarar getirmemiştir bu güne kada aksine zarar dır.Bahcelerde yetişen zararlı yeşil bitkiler bile ondan daha yararlıdır çünkü yeşildirler fotosentez yaparlar insanlığa katkıda bulunurlar .bu saatten sonra özgürden kimse insan olmasını beklemesin onda insanlık doğarken ölmüştür doktorlar sezeryanla almış insanlığı o doğarken içinden
Made By GipSy
puhahahahahahha
varmı yokmu belli değil evet varlığı ve yokluğu hiç kimseye yarar getirmemiştir bu güne kada aksine zarar dır.Bahcelerde yetişen zararlı yeşil bitkiler bile ondan daha yararlıdır çünkü yeşildirler fotosentez yaparlar insanlığa katkıda bulunurlar .bu saatten sonra özgürden kimse insan olmasını beklemesin onda insanlık doğarken ölmüştür doktorlar sezeryanla almış insanlığı o doğarken içinden
Made By GipSy
puhahahahahahha
GipSy- Misafir
olmazsa olmaz 3 şeyim..
1- Laptop
2- Kredi kartlarım
3- Herhangi 1 alkollü içecek
1- Laptop
2- Kredi kartlarım
3- Herhangi 1 alkollü içecek
mertkara- Misafir
mertkaraca demiş ki:konuyu mahvetmişsiniz bee ...
Sen kurallarlan mı çalışıyon birader!
GipSy- Misafir
1 sayfadaki 1 sayfası