ASKIN HALLERİ
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
ASKIN HALLERİ
Bir dergide okuduğum yazıyı aynen aktarıyorum;
Aşıkken depomin ve norepinefrinin arttığı, seratoninin ise düştüğü; depomin artışının motivasyon artışı, mutluluk, heyecan, uykusuzluk, kalp çarpıntısı ve nefes darlığına neden olduğu, norepinefrinin de heyecan ve enerji düzeyini arttırdığı, uyku ve iştahı kaçırdığı" bilim adamları tarafından ifade edilmekte. Aşık olduğunuzda sizde ne gibi farklılıklar oluyor? İştahınız mı kesilir? Yoksa siz de kendinizi çikolataya verenlerden misiniz? Bu durumdayken dünya çok mu güzel görünür size? Ya da içinizde kuşlar mı cıvıldar?
Aşıkken depomin ve norepinefrinin arttığı, seratoninin ise düştüğü; depomin artışının motivasyon artışı, mutluluk, heyecan, uykusuzluk, kalp çarpıntısı ve nefes darlığına neden olduğu, norepinefrinin de heyecan ve enerji düzeyini arttırdığı, uyku ve iştahı kaçırdığı" bilim adamları tarafından ifade edilmekte. Aşık olduğunuzda sizde ne gibi farklılıklar oluyor? İştahınız mı kesilir? Yoksa siz de kendinizi çikolataya verenlerden misiniz? Bu durumdayken dünya çok mu güzel görünür size? Ya da içinizde kuşlar mı cıvıldar?
Geri: ASKIN HALLERİ
yorum yok bu halimize çok tanık oldunuz ne desem karşı çıkcanı biliyorum çünkü Cin
*ela*- forumun qüzeli
HanGi KöYDeN : hayalköy
seratonın dusuosa eger..mutlu olamıyosunuzdr demek kı ask mutluluk degıl ole mı oluo?
syner- FORUMUN DELİSİ
HanGi KöYDeN : aydın/cyprus
her zaman mutlu olmak mutlu olduğun zamanların değerini bilememektir...
umarım anlaşılmıştır
umarım anlaşılmıştır
*ela*- forumun qüzeli
superrrr işte buuuuu
syner- FORUMUN DELİSİ
HanGi KöYDeN : aydın/cyprus
eh olcek o kadar
*ela*- forumun qüzeli
siciLL kıı bole sozleri neriden buluyon yaa
(ee tabi okadar kitap okusam ben bile bilirim okucak kitap kalmamıs x man in kitabını bile okuyoo )
(ee tabi okadar kitap okusam ben bile bilirim okucak kitap kalmamıs x man in kitabını bile okuyoo )
tamam çok okuyorum doğru ama sadece okumakla adam olunmuyor cin içinden geliyo insanın
ya ne dalga geçiyosun serinin içinde vardı o kitap gidip özellikle almadım yani
ya ne dalga geçiyosun serinin içinde vardı o kitap gidip özellikle almadım yani
*ela*- forumun qüzeli
1 sayfadaki 1 sayfası