çaylar sirketten :.
+3
storm67
dejavu
alican
7 posters
1 sayfadaki 3 sayfası
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
çaylar sirketten :.
ewet arkadaslar manzaralı yer we narqile için onceden rezerwasyon yaptırmanız gerekmektedir..özel günler düqün sünnet doğum gunu kutlanır::..
Geri: çaylar sirketten :.
muhaha olm pasta ya mustafa sandal gözlüğü taktırsaydın tam benzerdi musti ye )
GipSy- Misafir
Hee Bu arada iiki dovdun kardeşim seni çok özledik çoluk çocuk arkadan yas tutuyoz bi an evvel geri dönmeni şiddetlen istiyoz nolursun bizi bu zonguldak ta bir başımıza çaresiz bırakma
hadi si yu
hadi si yu
GipSy- Misafir
özel kişilerin hatırlanması için duyuruya gerek yok..:)9 haziran:)
cingirro- Misafir
birini hatırlamak için ya da güsel sözler sölemek yanında olmak için özel günlere doğum günlerine ne gerek...her zaman olduğu gibi yine sölüorum hatta dayanamayıp bi gün önceden sölüorum..:)bi gün önceden de olsa iyiki warsın..iyi ki doğdun...sölenecek o kadar sözüm warki birikmiş ama ifade edecek değerde daha önce kullanılmamış kimseye sölenmemiş sözler istiorum ama yok onun için sölenecek söz de yok...aslında sende biliosun neler dieceğimi..hiç bıkmadan hiç usanmadan söleyebilmek hala güsel...zaman geçior ama benden hiç bişe eksilmior..tersine arttıkça çoğalıor içime sığmıor...iyi ki warsın iyi ki seni tanıdım..aslında kısaca içinde senin adının geçtiği bütünn cümleleri iyiki ile kurmak istiorum..doğum günün kutlu olsun..
cingirro- Misafir
evet haklısın bu gün ne okulu alla alla ben de anamadım okulda ne işi var
GipSy=>ii kıvırır
GipSy=>ii kıvırır
GipSy- Misafir
ben de onun yerine olsam dovum günümde bilgisayar başında oturmazdımmm!
GipSy- Misafir
kendini seven çok barışık demek ukalalık derecesinde..ama ben ukala olarak demedim..
cingirro- Misafir
desen şaşırmazdım çünkü ilk senden duymuş olmıcaktım
hatta bi lafım vardır bnm "övünmak gibi olmasın,çok mütevazıyımdır"
hatta bi lafım vardır bnm "övünmak gibi olmasın,çok mütevazıyımdır"
GipSy- Misafir
o zaman tam senlik bi laf hehe algılarını açık tut..yargılayan ve kalıplayan olma ok:)
cingirro- Misafir
yooo hayır:) okul öncesi öğretmenliği okuorum ama malum çocuk bu bi çok alanda bilgi gerekio:) böle işte neden sordun ki????????*
cingirro- Misafir
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
1 sayfadaki 3 sayfası